Prin labirintul adolescentei – Repere de psihoeducatie si interventie...
 /  Prin labirintul adolescentei – Repere de psihoeducatie si interventie...
Prin labirintul adolescentei – Repere de psihoeducatie si interventie pentru parinti – 16.05.2024
Lectori
 • Monica Lespezanu
  consilier psihologic specialist/psihoterapeut practicant specialist

Se spune “copii mici probleme mici, copii mari probleme mari”. Cel mai bine rezoneaza si  inteleg aceasta zicala parintii de adolescenti sau cei care au depasit deja aceasta etapa cu ai lor copii. Cum e sa fii parinte de adolescent? Cu ce provocari te confrunti din partea copilului tau? Ce probleme intampini si simti uneori ca te coplesesc? Cum sa fii si sa faci mai bine pentru copilul tau adolescent ca acestuia sa ii fie bine in viata?

Perioada adolescentei reprezinta criza centrala a intregii dezvoltari umane. Este cea mai tumultoasa si provocativa perioada dintre toate. Ca parinte esti un adevarat erou in momentul in care ai un adolescent acasa. Atelierul propus vine in intampinarea ta, parinte de adolescent!

 • Ca sa intelegi mai bine cum e cu schimbarile pe toate planurile la aceasta varsta,
 • De ce adolescentul tau gandeste, simte, se comporta intr un anumit fel,
 • Ca sa te pozitionezi mai bine si mai linistit in fata lui,
 • Ca sa poti aborda si rezolva probleme ale lui si ale relatiei voastre!

Odata parcurgand acest pas vei afla ce si cum sa faci cu adolescentul tau ca sa poti interveni, ghida, educa, oferi, sprijini mai adaptat si mai sanatos, astfel incat Tu, El si Relatia voastra sa functioneze mai bine! Sa iesiti cu bine din labirintul adolescentei!

Atelierul vine in intampinarea parintilor de adolescenti cu varsta intre 12 si 20 ani si aduce cu el o serie de informatii stiintifice despre perioada adolescentei si despre modul in care parintii pot sprijini, educa si interveni in relationarea cu adolescentii lor. Va fi o intalnire interactiva, in care parintii vor pleca cu raspunsuri la intrebarile care ii framanta, dar si cu incredere in capacitatile si resursele lor de parinti.

Joi, 16 mai 2024, incepand cu ora 17.30, timp de 3 ore, Monica Lespezanu va asteapta sa va aventurati impreuna prin labirintul adolescentei!

Detaliile evenimentului “Prin labirintul adolescentei, obstacole si provocari pentru parinti – Repere de psihoeducatie si interventie”:

 • Program: 16 mai, intre 17.30 si 20.30; prezentare interactiva, 2 ore, pauza 15 minute, sesiune de intrebari si raspunsuri 45 min.
 • Locatie: Sediul ISTT – str. Giacomo Puccini, nr. 8A, etaj 1, sector 2
 • Numar maxim de participanti: 30
 • Costul biletului: 250 lei/ persoana (TVA inclus) sau 400 lei/ cuplu (TVA inclus).

 Politica de rambursare: pretul biletului nu este rambursabil. Organizatorul evenimentului poate lua in considerare cazurile exceptionale sau urgentele, printr-o analiza care va tine cont de caracteristicile fiecarui caz in parte.


BRE
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
BRE
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
BRE
Participa la evenimentul: Prin labirintul adolescentei – Repere de psihoeducatie si interventie pentru parinti – 16.05.2024
Facturare:
Metoda de Plata:
Discount:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 250 RON (TVA inclus)

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne