Conferinta sustinuta de Dr. Gabor Maté
 /  Conferinta sustinuta de Dr. Gabor Maté
Conferinta Gabor Mate

Early Bird pentru intregul eveniment pana la data de 1 iulie 2018

Pret / persoana

700 RON

Locuri disponibile

247/300
Participa la eveniment Inscrierea pas cu pas
Conferinta sustinuta de Dr. Gabor Maté

Suntem onorati sa gazduim prima conferinta sustinuta de Dr. Gabor Maté in Romania. Evenimentul va avea loc pe 2 si pe 3 octombrie la Bucuresti. Puteti opta pentru participarea in ambele zile sau doar intr-una dintre cele doua zile, la alegere. Iata care sunt subiectele ce vor fi abordate:

 

Program

Ziua 1: Fantomele flamande – secretele adictiilor

8:00-9:00 Inregistrarea participantilor

9:00-9:15 Deschiderea evenimentului

9:15-10:15 Prelegere

10:15-10:30 Sesiune de intrebari si raspunsuri

10:30-10:45 Pauza de cafea*

11:45-12:45 Prelegere

12:45-13:00 Sesiune de intrebari si raspunsuri

13:00-14:30 Pauza de pranz

14:30-15:30 Prelegere

15:30-16:00 Sesiune de intrebari si raspunsuri

 

Ziua 2: Cand corpul spune “NU”

8:00-9:00  Inregistrarea participantilor

9:00-9:15 Deschiderea evenimentului

9:15-10:15 Prelegere

10:15-10:30 Sesiune de intrebari si raspunsuri

10:30-10:45 Pauza de cafea*

11:45-12:45 Prelegere

12:45-13:00 Sesiune de intrebari si raspunsuri

13:00-14:30 Pauza de pranz

14:30-15:30 Prelegere

15:30-16:00 Sesiune de intrebari si raspunsuri

Inchiderea evenimentului

*Organizatorii asigura pauzele de cafea

 

Prezentare Dr. Gabor Maté

Speaker celebru, autor al mai multor bestseller-uri, Dr. Maté este cautat si apreciat pentru expertiza sa pe o arie larga de subiecte, incluzand adictia, stresul si dezvoltarea copilului. In loc sa ofere solutii de scurta durata la aceste probleme complexe, Dr. Maté reuneste studiul stiintific, cazurile anterioare si propriile sale experiente pentru a prezenta o perspectiva ce sustine si incurajeaza oamenii sa promoveze propria vindecare si pe cea a celor din jurul lor.

Timp de 12 ani, Dr. Maté a lucrat la Vancouver’s Downtown Eastside, dar si la Vancouver’s Supervised Injection Site cu pacienti provocati de adictia de droguri, boli psihice si HIV. Cu peste 20 de ani de lucru cu familii, experienta ingrijirilor paliative si o buna cunoastere a ultimelor descoperiri, Dr. Maté este un speaker si un profesor cautat care de regula se adreseaza profesionistilor din domeniul sanatatii, profesorilor, dar si publicului larg din toata lumea.

Ca autor, Dr. Maté a scris numeroase bestseller-uri, incluzand premiatul „In the Realm of Hungry Ghosts: Close Encounters with Addiction”; „When the Body Says No: The Cost of Hidden Stress” (publicat in Statele Unite ca „When the Body Says No: Exploring the Stress-Disease Connection”) si „Scattered: A New Look at the Origins and Healing of Attention Deficit Disorder” (publicat in Statele Unite ca “Scattered: How Attention Deficit Disorder Originates and What you Can Do About It”); a fost co-autor al cartii „Hold on to Your Kids”, aparuta si in limba romana. Operele sale au fost publicate in toata lumea, in 20 de limbi.

De asemenea, Dr. Maté este co-fondatorul „Compassion for Addiction”, o organizatie non-profit centrata pe adictie, si consilier la „Drugs over Dinner”.

Dr. Maté a primit premiul Hubert Evans pentru literatura non-fiction, titlul de onoare de la Universitatea Nothern British Columbia, premiul Outstanding Alumnus de la Universitatea Simon Fraser si, in 2012, Premiul Martin Luther King din partea “Mothers Against Teen Violence”. Este totodata si profesor adjunct la Facultatea de Criminologie, Universitatea Simon Fraser.

In atentia dvs.: pretul Eary Bird pentru participarea la intregul eveniment este de 700 de lei si este valabil pana la 1 iulie. Dupa aceasta data, taxa de inscriere va fi de 800 de lei. In cazul in care alegeti sa participati intr-o singura zi, pretul este de 500 de lei. Pentru aceasta optiune nu se aplica Eary Bird.

Important! Taxa de participare achitată la înscrierea pentru acest eveniment nu se returnează.
In locul dumneavoastra va putea participa o alta persoana desemnata cu conditia ca organizatorii sa fie anuntati. 
Aceasta modificare poate interveni cel tarziu cu o saptamana inaintea evenimentului, respectiv pana pe data de 24 septembrie 2018.

 


Participa la evenimentul: Conferinta sustinuta de Dr. Gabor Maté
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Particip in zilele:
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 700 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.