Dr. Gabor Maté vine la Bucuresti
 /  Dr. Gabor Maté vine la Bucuresti

Revenim cu detalii.

COMING SOON Inscrierea pas cu pas
Dr. Gabor Maté vine la Bucuresti
  • Start09:00 AM - Oct 02 2018
  • End04:00 PM - Oct 03 2018

Suntem onorati sa gazduim primul eveniment sustinut de Dr. Gabor Maté in Romania. Cu o experienta de zeci de ani in domenii precum adictiile, dezvoltarea copilului si, bineinteles, trauma psihica, speaker renumit in intreaga lume si autor al mai multor bestseller-uri, Dr. Maté a acceptat invitatia Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei de a veni in Romania. Evenimentul a fost programat pentru zilele de 2 si 3 octombrie.

Dr. Maté este unul dintre specialistii care si-au incurajat pacientii sa-si exploreze traumele din copilarie, pentru a intelege impactul pe care acestea l-au avut asupra vietii lor de adult. Este, de asemenea, un medic care a ales sa-si impartaseasca propriile experiente traumatizante pentru a-i indemna pe oameni sa creada in schimbare si in vindecarea ranilor interioare.

Pe Dr. Gabor Maté ati putut sa-l vedeti in documentarul „In Utero”, film care abordeaza subiectul traumelor timpurii si pe care ati avut ocazia sa il vizionati in cateva randuri in timpul proiectiilor organizate de ISTT.

Mai multe detalii despre Dr. Gabor Maté gasiti pe site-ul oficial, unde a si anuntat prezenta sa in Romania: https://drgabormate.com/

Urmariti aici o inregistrare cu Dr. Maté, in care acesta isi expune viziunea despre adictii:

https://www.youtube.com/watch?v=BFVMdARQ8DY

Revenim in curand cu detalii.

* Orele afisate pentru desfasurarea evenimentului sunt orientative.


Participa la evenimentul: Dr. Gabor Maté vine la Bucuresti
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.