ISTT la conferinta “Iubire, Trauma si Eu”
 /  ISTT la conferinta “Iubire, Trauma si Eu”
ISTT la conferinta “Iubire, Trauma si Eu”

Romania, prin Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, a fost tara cu cel mai mare numar de participanti la cea de-a treia editie a Conferintei Internationale gazduita la Munchen de Asociatia pentru Promovarea Autonomiei Umane Sanatoase.

Nu mai putin de 34 de psihologi romani au fost prezenti la Conferinta “Iubire, Trauma si Eu”, organizata de Prof. Dr. Franz Ruppert si de colaboratorii lui, in weekendul trecut, in capitala Bavariei. Ne-am alaturat colegilor din Gemania, desigur, dar si din Marea Britanie, Norvegia, Singapore, Thailanda, Turcia. Timp de trei zile, cu totii am fost conectati din perspectiva psihotraumatologiei la informatii teoretice si practice, la intrebari si raspunsuri, la clarificari.

Trei dintre membrii echipei ISTT au sustinut workshop-uri de Constelatii ale Identitatii. Diana Vasile, presedintele ISTT, a abordat un subiect sensibil – Cum afecteaza avorturile identitatea?, Anamaria Draguta a lansat intrebarea “Cine sunt eu fara partenerul meu?”, iar workshop-ul facilitat de Maria Magdalena Macarenco a raspuns unei alte provocari delicate: “De ce am nevoie de boala mea?”.

Suntem mandri ca am reusit sa impartasim cu ceilalti maniera noastra de lucru, ca aceasta a fost foarte apreciata prin numarul mare de participanti la workshop-urile noastre, prin mesajele transmise direct, dar si prin email-urile primite zilele acestea, e-mail-uri de apreciere si de multumire pentru efectele produse in participanti de prezenta si munca noastra. Multumim tuturor celor care ne-au lasat sa ii ghidam si care ne-au oferit sansa sa evoluam ca terapeuti, cercetatori, facilitatori de sanatate si autonomie umana!

Vom continua sa cautam maniere sanatoase si securizante de lucru cu traumele psihice. Si, bineinteles, va asteptam la anul la Conferinta Internationala de Psihotraumatologie, organizata de ISTT la Bucuresti!


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Vezi evenimentul video
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: ISTT la conferinta “Iubire, Trauma si Eu”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 500 RON RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.