ISTT, reprezentat la Conferinta Nationala de Medicina Sexualitatii –...
 /  ISTT, reprezentat la Conferinta Nationala de Medicina Sexualitatii –...
ISTT, reprezentat la Conferinta Nationala de Medicina Sexualitatii – Bucuresti, septembrie 2016
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania (AMSR) organizeaza vineri, 30 septembrie, si sambata, 1 octombrie 2016, cea de 16-a editie a Conferintei Nationale de Medicina Sexualitatii si cel de-a treilea curs “ABC in Medicina Sexualitatii”. Reniunea se desfasoara la Bucuresti si la ea participa si Chiara Simonelli, presedintele Federatiei Europene de Sexologie.

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei este reprezentat pentru al noualea an consecutiv la acest eveniment. Presedintele institutiei, Diana Vasile, va prezenta conferinta cu tema “Avorturile si sanatatea psihosexuala”. Prelegerea reuneste cercetarile din ultima perioada efectuate de Diana Vasile vizand impactul traumatizant al intreruperilor de sarcina asupra psihicului femeii.


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Vezi evenimentul video
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: ISTT, reprezentat la Conferinta Nationala de Medicina Sexualitatii – Bucuresti, septembrie 2016
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.