Congres International pe tema iubirii, traumei si identitatii – Munchen,...
 /  Congres International pe tema iubirii, traumei si identitatii – Munchen,...
Congres International pe tema iubirii, traumei si identitatii – Munchen, octombrie 2016
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom
  • Franz Ruppert
    Prof. Univ. Dr. la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen, psiholog, psihoterapeut

Cea de-a treia editie a Congresului International organizat de Franz Ruppert, prin intermediul “Association for Promoting Healthy Human Autonomy e.V.”, se desfasoara in perioada 21-23 octombrie 2016. “Love, Trauma and I. The Sentence of Intention as a New Way to Encounter Yourself” este tema pusa in acest an in discutie la reuniunea de la Munchen.

Congresul reuneste peste 30 de workshop-uri ale unor specialisti din domeniul psihotraumatologiei si din cel al metodei propozitiei intentiei.

Ce impiedica dezvoltarea unei identitati sanatoase? Care este impactul experientelor traumatice asupra identitatii? Cum este splitata identitatea din cauza traumelor timpurii sau din cauza dinamicii victima-agresor? Sunt cateva din subiectele care vor fi abordate in cadrul Congresului.

Diana Vasile, presedintele Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) va pune in discutie consecintele avortului asupra personalitatii si identitatii femeilor. Anamaria Draguta, membru ISTT, sustine un workshop pe tema rolului partenerului de cuplu in definirea propriei identitati. Iar Maria Magdalena Macarenco, membru ISTT, abordeaza subiectul bolii ca mecanism de aparare impotriva experientelor traumatice.

Mai multe informatii despre Congresul International organizat de Franz Ruppert puteti afla aici.


Participa la evenimentul: Congres International pe tema iubirii, traumei si identitatii – Munchen, octombrie 2016
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.