Prelegere Prof. Dr. Franz Ruppert: Narcisism, Dependenta sau Identitate...
 / Prelegere Prof. Dr. Franz Ruppert: Narcisism, Dependenta sau Identitate...
Prelegere Prof. Dr. Franz Ruppert: Narcisism, Dependenta sau Identitate sanatoasa – Ce viata vreau EU sa traiesc?
Lectori
  • Franz Ruppert
    Prof. Univ. Dr. la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen, psiholog, psihoterapeut

Anuntam cu mare drag o noua prelegere sustinuta de Prof. Dr. Franz Ruppert la Bucuresti: Narcisism, Dependenta sau Identitate sanatoasa – Ce viata vreau EU sa traiesc? Evenimentul va avea loc pe 29 noiembrie 2019, intre 18.30 si 20.30, la Hotel Ramada Nord, Sala Diamond 1 (str. Daniel Danielopolu nr 44, Bucuresti, 014134).

Important! ISTT asigura traducere consecutiva din limba engleza in limba romana.

Prof. Dr. Franz Ruppert este psiholog, psihoterapeut cu o vasta practica privata si profesor universitar la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen din anul 1992. Sustine prelegeri si workshop-uri in multe tari ale lumii, devenind din ce in ce mai cunoscut si mai solicitat datorita noutatilor pe care le aduce constant asupra intelegerii psihicului si gratie rezultatelor muncii sale.

Franz Ruppert a revolutionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o alta perspectiva si a generat o noua maniera de lucru cu metoda Constelatiilor Propozitiei Intentiei. El este creatorul Teoriei Psihotraumatologiei Orientate pe Identitate. Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei. A scris o serie de carti, iar dintre cele mai reprezentative enumeram: „Splits in the Soul”, ”Symbiosis and Authonomy”, „Trauma, Fear and Love”, „Early Traumas”.

Mai multe informatii despre Franz Ruppert puteti afla pe www.franz-ruppert.de


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Prelegere Prof. Dr. Franz Ruppert: Narcisism, Dependenta sau Identitate sanatoasa – Ce viata vreau EU sa traiesc?
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 150 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.