Workshop ISTT: Aventura lui „Impreuna” cu „Separat”
 /  Workshop ISTT: Aventura lui „Impreuna” cu „Separat”
Workshop ISTT: Aventura lui „Impreuna” cu „Separat”
Lectori
 • Diana Vasile
  Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Ne bucurăm sa putem relua unul dintre evenimentele indragite de publicul nostru in trecut, un eveniment unic, dedicat nevoilor noastre unice. Pe 14 noiembrie, la sediul ISTT din Bucuresti, sala etaj 1, vom discuta despre nevoile pe care le avem in relatia cu noi insine, dar și in relatiile cu ceilalți. Pornim deci in Aventura lui „Impreuna” cu „Separat”. Va asteptam la ora 18.30.

Evenimentul va fi sustinut de Diana Vasile, presedintele ISTT, și isi propune sa raspunda urmatoarelor intrebari:

 • Ce inseamna „Impreuna” pentru fiecare dintre noi? Dar „Separat”?
 • In ce conditii conteaza prezența celuilalt și/sau prezența mea?
 • Putem fi si „Impreuna”, dar si „Separat”?
 • Ce este teama de singuratate si cum o putem gestiona?
 • Ce înseamna sa ne acceptam pe noi asa cum suntem, fara a ne simti singuri… cu noi?
 • Care este diferenta dintre a fi singur si a fi insingurat?
 • Care sunt nevoile lui „Impreuna” si nevoile lui „Separat” si cum ne raportam la fiecare, intr-o relatie?
 • Ce legatura este intre nevoile noastre si trauma? Ce inseamna traumele timpurii si cum ne pot ele afecta nevoile si, implicit, relatiile?

Lector: Diana Lucia Vasile, PhD, psiholog, psihoterapeut, formator

Diana Vasile este psihoterapeut de trauma, psiholog clinician si cadru didactic universitar cu experienta de peste 20 ani, recunoscut pentru claritatea explicatiilor oferite si a legaturii eficiente dintre teorie si practica. De asemenea, este formator si supervizor in psihoterapie experientiala si in psihoterapii scurte. Interesul sau se centreaza pe analiza procesului traumatic al persoanelor care trec prin experiente adverse de viata si pe stimularea resurselor acelei persoane, cu scopul recuperarii functionarii si sanatatii psihice cat mai rapide si mai stabile. In ultimii 15 ani a obtinut o intelegere profunda si o imbinare originala a teoriei traumatizarii psihice, a principiilor de functionare a relatiilor inter-umane (cu accent pe cea psihoterapeutica) si a celor trei mari orientari psihoterapeutice.

Diana este membru co-fondator al mai multor asociatii profesionale de psihoterapie din tara (ISTT, SPER; ARTS&CORS; ARTeS, ARPT, APOPS) si presedinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care vor sa faca o analiza introspectiva in relatia cu ei sau cu ceilalti. Participarea se poate face DOAR in urma inscrierii online si achitarii biletului. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la workshop@istt.ro – de LUNI pana VINERI, între 10.00 si 17.00.

Multumim si va asteptam!

Fii Bine cu Tine!

Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop ISTT: Aventura lui „Impreuna” cu „Separat”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
Acces intre 14/11/2019 - 23/04/2022
( * ) Camp obligatoriu

Total: 150 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne