Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectia documentarului „In...
 /  Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectia documentarului „In...
Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectia documentarului „In Utero”

UPDATE: 

Datorită cererii foarte mari pentru evenimentul din 6 iulie (mulțumim!), am decis să reedităm această ediție, astfel încât toți doritorii să poată ajunge. Așadar, pentru toți cei care nu au mai găsit loc disponibil, anunțăm cu bucurie reeditarea evenimentului pe data de 20 iulie 2017, ora 18.00. Vom reveni cu amănunte concrete despre înscriere curând. Mulțumim!

TOATE LOCURILE PENTUR ACEST EVENIMENT (6 iulie 2017) AU FOST OCUPATE! Vă mulțumim pentru interes și promitem să reedităm evenimentul în câteva săptămâni. Vom reveni cu informații!

 

Stiati ca istoria noastra de viata incepe inca inainte de nastere? Ca din momentul conceptiei suntem profund influentati de materialul genetic? Ca cel mai tare suntem influentati de mediu? Stiati ca trauma poate fi transmisa de la o generatie la alta?

 

Pe 6 iulie, incepand cu ora 18:00, va asteptam la sediul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) din strada Giacomo Puccini nr. 8A, in sala mare de la etajul 1, la un eveniment special, in cadrul caruia vom raspunde la toate aceste intrebari.  Va asteptam pentru o seara dedicata unui subiect sensibil si mult prea putin cunoscut publicului larg: traumele timpurii.

 

Data: 6 iulie 2017

18:00 – 20:30

Locul desfasurarii: Strada Giacomo Puccini nr. 8A, etajul 1

Cost: 100 de lei

Contact:

e-mail: workshop@psihotrauma.ro

telefon: 0725530460

Numar de locuri disponibile: 70

Plata se poate face prin transfer bancar:

 • Asociatia „Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei”;
 • CIF: 32035864;
 • Numar cont: RO17INGB0000999907162115, deschis la Banca ING, Office AVIATIEI;
 • Pe documentul de plata va rugam sa specificati: Prelegere „Traumele timpurii”.

Inscriere: trimiteti un e-mail la workshop@psihotrauma.ro, in care sa apara dovada scanata a platii si datele pentru facturare, pe care va rugam sa le completati in functie de nevoile dvs. – persoana fizica sau cabinet individual de psihologie/firma/asociatie etc.:

 • Nume, prenume;
 • CNP;
 • Cod personal RUP;
 • Adresa;
 • Seria si numarul din CI;
 • Numele firmei/companiei/CIP;
 • CUI sau CIF;
 • Adresa firmei/companiei;
 • Contul bancar.

 

Program:

Seara va fi deschisa de conf. univ. dr. Diana Vasile, cu prelegerea „Traumele timpurii”, o incursiune de 30 de minute intr-o lume a carei explorare a capatat in ultimii ani din ce in ce mai mult sens.

In premiera pentru Romania, prelegerea va fi urmata de proiectia unuia dintre cele mai asteptate filme documentare: „In Utero”. Realizat in anul 2015, in Statele Unite, in regia lui Kathleen Man Gyllenhaal, filmul urmareste impactul pe care viata intrauterina il are asupra dezvoltarii noastre. Timp de 100 de minute, veti fi in contact cu unele dintre cele mai abilitate voci la nivel mondial – cercetatori, medici si psihologi. De la ei veti afla cum experientele traite de noi in perioada intrauterina ne modeleaza propriul viitor. Documentarul „In Utero dovedeste clar ca este stiintific posibil ca efectele unui eveniment traumatic sa fie transmise de la o generatie la alta prin modificari asupra genelor.

Filmul este subtitrat in limba romana, iar ISTT este unic detinator in Romania al drepturilor de difuzare a documentarului „In Utero”. O sesiune de intrebari si raspunsuri de o jumatate de ora va inchide seara.

 

Fii Bine cu Tine!

Echipa ISTT


Participa la evenimentul: Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectia documentarului „In Utero”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 100 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.