Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO...
 /  Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO...
Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO – 14 martie, TÂRGOVIȘTE
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Anuntam cu mare bucurie primul eveniment al ISTT din 2019 care va avea loc in tara! Ne bucuram ca avem posibilitatea de a da curs astfel si cererilor sosite din partea voastra din alte orase si va multumim pentru increderea acordata! Asadar, o noua editie a prelegerii „Traumele timpurii” insotita de proiectia documentarului IN UTERO va avea loc pe 14 martie 2019, la Targoviste, incepand cu ora 17.00. Evenimentul va avea loc la Hotel King Targoviste, Bd. Carol I nr 7, in sala de conferinte.

Evenimentul va fi sustinut de Diana Vasile, presedinte ISTT, care va deschide seara cu o prelegere apreciata si cautata de foarte multi din cei care ne contacteaza. Prelegerea va cuprinde aspecte delicate si mai putin cunoscute publicului larg referitoare la modul in care experientele de viata timpurii influenteaza dezvoltarea noastra fizica si psihica. Incepand cu ora 17.00, va invitam sa discutam despre:

  • istoria noastra de viata care incepe de la momentul conceptiei, si nicidecum atunci cand constientizam noi, sau la nastere;
  • cum isi pune contextul relational si emotional al mamei amprenta asupra modului nostru de functionare fizica si psihica, asupra identitatii noastre;
  • ce inseamna psihic sanatos si traume timpurii;
  • care este conexiunea dintre acestea si cum sa o folosim constient inspre binele nostru. Astfel, simptomele fizice, dificultatile de viata, conflictele din relatiile semnificative vor dobandi o noua conotatie si va deveni mai clar cum sa le amelioram.

Partea a doua a evenimentului va include proiectia documentarului „IN UTERO”, care va prezenta impactul pe care viata intrauterina il are asupra dezvoltarii noastre. Mai multe despre documentar puteti vedea aici: https://youtu.be/Rtt-62U9XYs

O sesiune de intrebari si raspunsuri de o jumatate de ora alaturi de Diana Vasile va inchide seara, partea cea mai interesanta si mai valorizata de sutele de participanti de pana acum din Bucuresti. Experienta clinica si de cercetare a Dianei Vasile datorata activitatii de psihoterapeut si cadru didactic universitar timp de 20 de ani, face ca aceasta intalnire sa fie una de mare impact in Bucuresti si suntem siguri ca asa va fi si in plan local. Raspunsurile si intrebarile noi care se vor ridica in fiecare dintre participanti vor genera insight-uri si vor stimula mecanismele functionarii psihice sanatoase.

Participarea se poate face DOAR in urma inscrierii online si achitarii biletului.

Fii bine cu tine!
Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO – 14 martie, TÂRGOVIȘTE
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 80 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.