Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO...
 /  Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO...
Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO – 27 septembrie 2018
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Ne bucura interesul din ce in ce mai mare fata de evenimentul „Traumele Timpurii”. De aceea, dupa o mica pauza,va anuntam ca putem veni in intampinarea celor mai recente solicitari si vom organiza o noua editie, pe data de 27 septembrie 2018.

Diana Vasile va deschide evenimentul cu o prelegere mult asteptata si apreciata, care va suprinde aspecte delicate si mai putin cunoscute publicului larg referitoare la modul in care experientele de viata timpurii influenteaza dezvoltarea noastra fizica si psihica. Incepand cu ora 18.00, la sediul ISTT, va asteptam sa discutam despre istoria noastra de viata care incepe de la momentul conceptiei, si nicidecum atunci cand constientizam noi, sau la nastere. Vom discuta despre cum isi pune contextul relational si emotional al mamei amprenta asupra modului nostru de functionare fizica si psihica, asupra identitatii noastre. De asemenea, avem sansa sa intelegem ce inseamna psihic sanatos si traume timpurii, care este conexinea dintre acestea si cum sa o folosim constient inspre binele nostrum. Astfel, simptomele fizice, dificultatile de viata, conflictele din relatiile semnificative voe dobandi o noua conotatie si va devein mai clar cum sa le amelioram.

Partea a doua a evenimentului va include proiectia documentarului „In Utero”, care va prezenta impactul pe care viata intrauterina il are asupra dezvoltarii noastre. Mai multe despre „In Utero” puteti vedea aici: https://youtu.be/Rtt-62U9XYs

O sesiune de intrebari si raspunsuri de o jumatate de ora alaturi de Diana Vasile va inchide seara si este partea cea mai interesanta si mai valorizata de sutele de participanti de pana acum. Experienta clinica si de cercetare a Dianei Vasile datorata activitatii de psihoterapeut si cadru didactic universitar timp de 20 de ani, face ca aceasta intalnire sa fie una de mare impact. Raspunsurile si intrebarile noi care se vor ridica in fiecare dintre participanti vor genera insight-uri si vor stimula mecanismele functionarii psihice sanataose.

Evenimentul va avea loc in sala mare de la etajul 1 al sediului ISTT (strada Giacomo Puccini nr. 8A). Participarea se poate face DOAR in urma inscrierii online si achitarii biletului.

Fii bine cu tine!
Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Vezi evenimentul video
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Prelegere „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO – 27 septembrie 2018
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 100 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.