Prelegere „Traumele timpurii” si proiectie IN UTERO – 20 noiembrie,...
 /  Prelegere „Traumele timpurii” si proiectie IN UTERO – 20 noiembrie,...
Prelegere „Traumele timpurii” si proiectie IN UTERO – 20 noiembrie, Oradea
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Ne bucuram sa continuam seria evenimentelor noastre in tara si va anuntam cu drag ca in luna noiembrie ne vom opri la Oradea!  Vrem sa putem onora toate cererile primite din partea voastra, astfel incat pe 20 noiembrie vom organiza prima editie a evenimentului „Traumele timpurii” & Proiectie documentar IN UTERO la Oradea. Evenimentul va avea loc intre orele 18.30 – 21.00, la Double Tree, by Hilton Oradea (Aleea Ștrandului 9, Oradea 410051, România).

Prelegerea cu care Diana Vasile va deschide evenimentul cuprinde aspecte delicate si mai putin cunoscute publicului larg referitoare la modul in care experientele de viata timpurii influenteaza dezvoltarea noastra fizica si psihica. Va asteptam sa discutam despre:

  • istoria noastra de viata care incepe de la momentul conceptiei, si nicidecum atunci cand constientizam noi, sau la nastere;
  • cum isi pune contextul relational si emotional al mamei amprenta asupra modului nostru de functionare fizica si psihica, asupra identitatii noastre;
  • ce inseamna psihic sanatos si traume timpurii;
  • care este conexiunea dintre acestea si cum sa o folosim constient inspre binele nostru. Astfel, simptomele fizice, dificultatile de viata, conflictele din relatiile semnificative vor dobandi o noua conotatie si va deveni mai clar cum sa le amelioram.

Partea a doua a evenimentului va include, asa cum v-am obisnuit, proiectia documentarului „IN UTERO”, care va prezenta impactul pe care viata intrauterina il are asupra dezvoltarii noastre. Mai multe despre documentar puteti vedea aici: https://youtu.be/Rtt-62U9XYs

O sesiune de intrebari si raspunsuri de o jumatate de ora alaturi de Diana Vasile va inchide seara, partea cea mai interesanta si mai valorizata de sutele de participanti de pana acum. Experienta clinica si de cercetare a Dianei Vasile datorata activitatii de psihoterapeut si cadru didactic universitar timp de 20 de ani, face ca aceasta intalnire sa fie una de mare impact. Raspunsurile si intrebarile noi care se vor ridica in fiecare dintre participanti vor genera insight-uri si vor stimula mecanismele functionarii psihice sanatoase.

Participarea se poate face doar in urma inscrierii online si achitarii biletului. Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie pe e-mail, workshop@istt.ro sau la telefon: 0729269281 – de LUNI pana VINERI, intre 10.00 si 17.00.

Fii Bine cu Tine!
Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Prelegere „Traumele timpurii” si proiectie IN UTERO – 20 noiembrie, Oradea
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 100 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.