Workshop ISTT: Sanatate si traumatizare psihica – 20 noiembrie, Oradea
 /  Workshop ISTT: Sanatate si traumatizare psihica – 20 noiembrie, Oradea
Workshop ISTT: Sanatate si traumatizare psihica – 20 noiembrie, Oradea
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Pentru a ne putea ajuta pe noi insine in momentele dificile, trebuie sa intelegem cum functioneaza psihicul uman si cum poate acesta influenta emotiile noastre, cum se transpun acestea in trairi, ganduri, comportamente, strategii de viata, stiluri relationale.

Workshop-ul „Sanatate si traumatizare psihica”, sustinut de Diana Vasile, presedinte ISTT, isi propune sa raspunda intrebarilor de mai sus si sa aduca lamuriri semnificative privind intelegerea sanatatii noastre psihice, precum si a fenomenului traumatizării psihice, cu consecintele sale complexe in producerea diferitelor tipuri de patologii fizice si psihice. Prelegerea este interactiva si ne propunem cu aceasta ocazie sa clarificam diferenta dintre stres si traumatizare psihica, precum si deosebirea dintre evaluarea stresului, evaluarea psihopatologica si evaluarea psihotraumatica. Aceste diferentieri vor fi utile in alegerea manierei de interventie pentru recuperarea sanatatii si/sau cresterea rezilientei.

Prelegerea este utila tuturor celor care lucreaza in profesiile de ajutor, de educare sau celor preocupati de intelegerea aspectelor de profunzime ale functionarii psihicului uman.

Evenimentul va avea loc pe 20 noiembrie, la Oradea, intre orele 16.00 si 18.00, la DoubleTree by Hilton Oradea (Aleea Ștrandului 9, Oradea 410051, România).

Lector: Diana Vasile, PhD, psihoterapeut de trauma, presedinte ISTT

Diana Vasile este psihoterapeut de trauma, psiholog clinician si cadru didactic universitar cu experienta de peste 20 ani, recunoscut pentru claritatea explicatiilor oferite si a legaturii eficiente dintre teorie si practica. De asemenea, este formator si supervizor in psihoterapie experientiala si in psihoterapii scurte. Interesul sau se centreaza pe analiza procesului traumatic al persoanelor care trec prin experiente adverse de viata si pe stimularea resurselor acelei persoane, cu scopul recuperarii functionarii si sanatatii psihice cat mai rapide si mai stabile. In ultimii 15 ani a obtinut o intelegere profunda si o imbinare originala a teoriei traumatizarii psihice, a principiilor de functionare a relatiilor inter-umane (cu accent pe cea psihoterapeutica) si a celor trei mari orientari psihoterapeutice.

Diana este membru co-fondator al mai multor asociatii profesionale de psihoterapie din tara (ISTT, SPER; ARTS&CORS; ARTeS, ARPT, APOPS) si presedinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Evenimentul este dedicat atat specialistilor, cat si publicului larg, tuturor celor care vor sa faca o analiza introspectiva in relatia cu ei sau cu ceilalti. Participarea se poate face DOAR in urma inscrierii online si achitarii biletului. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la workshop@istt.ro sau la telefon 0729269281 – de LUNI pana VINERI, între 10.00 si 17.00.

Multumim si va asteptam!

Fii Bine cu Tine! 

Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop ISTT: Sanatate si traumatizare psihica – 20 noiembrie, Oradea
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 200 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.