Programul de psihoterapia traumei pentru beneficiarii SOS Satele Copiilor
 /  Programul de psihoterapia traumei pentru beneficiarii SOS Satele Copiilor
Programul de psihoterapia traumei pentru beneficiarii SOS Satele Copiilor
Lectori

  Specialistii din cadrul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) se implica, de la inceputul anului 2016, intr-un nou program de asistare: “Programul de psihoterapia traumei pentru beneficiarii SOS Satul Copiilor Bucuresti”.

  In acest demers sunt implicati sase terapeuti si consilieri recomandati de ISTT in vederea lucrului terapeutic centrat pe trauma cu noua copii de la SOS Satul Copiilor Bucuresti. Beneficiarii programului au vârste cuprinse intre 9 si 13 ani. Ei au fost evaluati de psihologii organizatiei, iar acestia au recomandat psihoterapie externa specializata.

  Şedintele de terapie se desfasoara saptamânal, la sediul SOS Satul Copiilor Bucuresti.
  Pe lânga interventiile terapeutice, specialistii recomandati de ISTT intentioneaza sa viziteze casele familiale pentru a lua legatura cu mama SOS care ii ingrijeste pe copii.

  Potrivit coordonatorului programului, Andra Costin, aceasta colaborare este extrem de importanta si ofera o sansa in plus copiilor din SOS Satul Copiilor de a atinge un echilibru emotional si de a face fata mai bine tuturor situatiilor dificile cu care se confrunta.

  Mai mult, daca vor mai fi identificate nevoi de psihoterapia traumei la copiii din SOS Satul Copiilor Bucuresti, ISTT va recomanda in continuare terapeuti care sa preia cazurile noi.


  Vezi evenimentul video
  Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
  Vezi evenimentul video
  Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
  Participa la evenimentul: Programul de psihoterapia traumei pentru beneficiarii SOS Satele Copiilor
  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
  Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
  ( * ) Camp obligatoriu

  Total: RON

  Produs* :
  Nume* :
  Prenume* :
  Email* :
  Telefon* :  Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

  Newsletter

  Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.