ISTT is loading!
Pentru SPECIALISTI – Utilizarea metodei EMDR in tratamentul tulburarilor...
 /  Pentru SPECIALISTI – Utilizarea metodei EMDR in tratamentul tulburarilor...
Pentru SPECIALISTI – Utilizarea metodei EMDR in tratamentul tulburarilor anxioase si traumei complexe
Lectori
  • Ad de Jongh
    Ph.D, clinical psychologist, EMDR specialist, professor

Suntem bucurosi sa anuntam un workshop revolutionar pentru Romania in ceea ce priveste trauma si tulburarile legate de stres: dr. Ad de Jongh va sustine pentru prima oara in Romania un workshop pentru specialisti legat de utilizarea metodei EMDR in tratamentul tulburarilor  anxioase si trauma complexa.

Ad de Jongh PhD este psiholog clinician, profesor specializat in anxietate si tulburari comportamentale la Universitatea din Amsterdam si profesor Honoris in psihologie la Scoala de Stiinte ale Sanatatii la Universitatea din Worcester. In 2015, Ad de Jongh a fost implicat in infiintarea Centrului de Expertiza a Psihotraumei (PSYTREC), o institutie de sanatate mentala in Bilthoven care foloseste un program de tratament scurt si deosebit de intensiv pentru forma complexa a tulburarii de stres posttraumatic (TSPT Complex), unde este membru al consiliului de administratie. Este trainer EMDR (Desensibilizare si Reprocesare prin Miscari Oculare) acreditat de Asociatia EMDR Europa, membru al consiliului de administratie al Asociatiei EMDR din Olanda si al Asociatiei EMDR Europa.

Expert in tratamentul tulburarilor de anxietate si implicat in cercetari privind eficacitatea tratamentelor bazate pe dovezi al unei varietati de grupuri de pacienti, inclusiv copii traumatizati, persoane cu dizablitati intelectuale si alte conditii psihiatrice complexe, inclusiv psihoze, Ad de Jongh este autor si coautor a mai mult de 300 de articole/capitole din carti stiintifice si 6 carti din aria sa de expertiza. Este co-editor sef al Revistei EMDR, se afla in consiliul editorial al EMDR Cercetare si Practica si al Jurnalului European de Psihotraumatologie, si ofera conferinte si cursuri in acest camp de expertiza, atat in Olanda, cat si in strainatate.

Din 1988 si pana in prezent Ad de Jongh a tinut mai mult de 500 de cursuri, seminarii si workshopuri despre EMDR, tratamentul fobiilor si psihotrauma pentru diverse universitati si institutii din domeniul sanatatii mentale din Olanda si din strainatate. De asemenea este trainer si supervizor la Asociatia Olandeza de Hipnoterapie si consultant EMDR la EMDR Institute (U.S.A.). Alte functii utile si care dovedesc experienta sa:

  • 2010 ‐prezent – Membru al consiliului de certificare pentru terapeuti in psihotrauma. Asociatia Olandeza pentru Psihotrauma;
  • 2014 ‐prezent – Membru al Consiliului privind conduita profesionala la ACTA;
  • 2015 ‐prezent  Membru al Grupului de consultanta al standardelor de ingrijire privind tulburarile de anxietate;
  • 2015 ‐prezent  Membru al grupului privind TSPT si nasterile traumatice;
  • 2015 ‐prezent  Membru consiliul administrativ privind Trauma si tulburari legate de stres.

 

Descriere eveniment:

Participantii la acest workshop vor invata sa inteleaga o cazuistica diversa de tulburari anxioase si traumatizare cronica si de asemenea cum EMDR poate fi folosit pentru a avea tratamente de succes. “Strategia Flashforward” va fi prezentata pentru tratamentul fobiilor si anxietatii anticipate. Prezentarea va contine multe materiale video din timpul sesiunilor de terapie folosind EMDR cu o mare varietate de clienti.

Grupul tinta: psihologi cu drept de libera practica in psihologie clinica, psihoterapie, consiliere psihologica, care au urmat cursul de formare in metoda EMDR, cel putin nivel 1.

* IMPORTANT: Se aplica discount de 20% pentru membrii ISTT si de 10% pentru membrii EMDR Romania.

Program: joi, 26 aprilie – vineri, 27 aprilie 2018, intre orele 09.30-17.00.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne scrieti la urmatoarea adresa de e-mail: workshop@istt.ro sau sa sunati la: 0729269281 (Ana Maria Dumitru) – de LUNI până VINERI, între 10.00 si 17.00. 


ISTT
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
ISTT
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
ISTT
Participa la evenimentul: Pentru SPECIALISTI – Utilizarea metodei EMDR in tratamentul tulburarilor anxioase si traumei complexe
Date pentru facturarea pe Persoana Juridica:
Metoda de Plata:
Discount:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 550 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne