Workshop ISTT: Trauma psihica – recunoastere si vindecare, 8 –...
 /  Workshop ISTT: Trauma psihica – recunoastere si vindecare, 8 –...
Workshop ISTT: Trauma psihica – recunoastere si vindecare, 8 – 10 mai, Bucuresti
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Important!

In acord cu reglementarile in vigoare in contextul COVID-19, va anuntam ca in luna mai evenimentele noastre vor putea fi organizate numai online, prin intermediul Zoom.

Ne bucuram sa va anuntam ca vom putea organiza workshop-ul „Trauma psihica – recunoastere si vindecare” online, prin intermediul platformei Zoom. Noua dată a evenimentului este 8 – 10 mai, respectand programul de mai jos.

Vineri, 8 mai

16.00 – 20.00 – workshop

Sambata, 9 mai si Duminica, 10 mai

09.30 – 14.00 – workshop

14.00 – 15.00 – pauza

15.00 – 17.30 – workshop

Va rugam sa urmati pasii de inscriere, iar dupa achitarea facturii aferente biletului, veti primi din partea noastra coordonatele pentru accesul pe platforma Zoom pentru sustinerea cursului. 

Mentionam ca se vor acorda in continuare cele 23 de credite aferente participarii la workshop. 

Va multumim, 

Echipa ISTT

______________________________________________________________________________________

Vreti sa fiti la curent cu rezultatele celor mai recente cercetari din domeniul psihotraumatologiei? Vreti sa invatati cum sa folositi aceste rezultate in propria dumneavoastra activitate profesionala, fie ca lucrati in cabinete particulare, fie in institutii medicale sau de invatamant? Va invitam sa participati la un workshop interactiv de formare continua despre Trauma psihica, despre cum o recunoastem si despre cum o putem preveni si vindeca. Ne bucuram sa-l putem sustine din nou la Bucuresti!

Evenimentul va avea loc pe 8-10 mai, online, prin intermediul platformei Zoom.

Acest workshop formativ este unul dintre cele mai importante si mai utile evenimente profesionale oferite si promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei pentru profesionistii din domeniile psihologiei, medicinii, asistentei sociale, teologiei, filosofiei si jurnalismului. Este, de asemenea, si cel mai longeviv si cel care s-a bucurat de un mare succes, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara. Care sunt motivele acestei reusite si care sunt beneficiile participarii?

– veti intelege si veti invata multe despre durerea emotionala si suferinta psihica, despre cum influenteaza acestea modul de functionare a psihicului uman, cum se transpune in trairi, ganduri, comportamente, strategii de viata, stiluri relationale;

– veti afla diferenta dintre stres si traumatizare psihica si veti putea face deosebirea dintre evaluarea stresului, evaluarea psihopatologica si evaluarea psihotraumatica;

– veti intelege modul de dezvoltare a psihicului uman, bazat pe experientele adverse, precum si modul in care apar tulburarile (patologiile) fizice si psihice;

– veti dezvolta abilitati de interventie psihologica si abilitati psihoterapeutice pentru ameliorarea tulburarilor fizice si psihice, prin stimularea procesului de vindecare a traumelor psihice,

– veti invata facil, datorita imbinarii armonioase a aspectelor teoretice si a celor practice tocmai datorita abilitatilor si experientei practice si de predare a formatoarei. Stilul folosit faciliteaza conectarea rapida a informatiilor si permite formarea de deprinderi pe care sa le folositi in practica, mai ales daca lucrati intr-un cabinet privat, intr-o scoala, sau o institutie medicala.

– in plus, veti obtine si 23 credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania.

Cine poate beneficia de workshop: psihologi aflati pe orice treapta de specializare, psihoterapeuti, consilieri, medici, asistenti sociali, psihopedagogi, pedagogi, profesori, teologi, jurnalisti, orice persoana interesata de dezvoltarea si sanatatea umana.

Lector: Diana Lucia Vasile, PhD, psiholog, psihoterapeut, formator

Diana Vasile este psihoterapeut de trauma, psiholog clinician si cadru didactic universitar cu experienta de peste 20 ani, recunoscut pentru claritatea explicatiilor oferite si a legaturii eficiente dintre teorie si practica. De asemenea, este formator si supervizor in psihoterapie experientiala si in psihoterapii scurte. Interesul sau se centreaza pe analiza procesului traumatic al persoanelor care trec prin experiente adverse de viata si pe stimularea resurselor acelei persoane, cu scopul recuperarii functionarii si sanatatii psihice cat mai rapide si mai stabile. In ultimii 15 ani a obtinut o intelegere profunda si o imbinare originala a teoriei traumatizarii psihice, a principiilor de functionare a relatiilor inter-umane (cu accent pe cea psihoterapeutica) si a celor trei mari orientari psihoterapeutice.

Este membru co-fondator al mai multor asociatii profesionale de psihoterapie din tara (ISTT, SPER; ARTS&CORS; ARTeS, ARPT, APOPS) si presedinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Datele workshop-ului: 8, 9 si 10 mai 2020

Numar de credite: 23

Participarea se poate face DOAR in urma inscrierii online si achitarii biletului. Dupa achitarea facturii, in apropierea evenimentului, veti primi din partea noastra credentialele pentru acces pe platforma Zoom. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la workshop@istt.ro sau la telefon 0737245807 – de LUNI pana VINERI, intre 10.00 si 17.00.

Va multumim si va asteptam!

Fii Bine cu Tine!
Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop ISTT: Trauma psihica – recunoastere si vindecare, 8 – 10 mai, Bucuresti
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 600 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.