Workshop: TU ȘI RÂSUL – Reconectarea cu starea de BINE!
 / Workshop: TU ȘI RÂSUL – Reconectarea cu starea de BINE!
Workshop: TU ȘI RÂSUL – Reconectarea cu starea de BINE!
Lectori

Râsul invinge stresul! Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei in parteneriat cu Victoria Dicu, organizeaza un workshop inedit de relaxare si preventie cu ajutorul factorului protectiv fundamental, natural si usor de obținut – UMORUL!

Timp de doua ore, Victoria Dicu ne invita sa luam parte la un program interactiv de jocuri, improvizatie, povesti dramatizate, relaxare, miscare, care se vor transforma intr-un minispectacol de comedie. Evenimentul va avea loc pe 2 decembrie la sediul ISTT, sala etaj 1 (Str. Giacomo Puccini nr 8A), intre orele 19.00 si 21.00.

Studiile arată ca umorul este un instrument esential in comunicarea interumana si in terapie, imbunatateste relatiile interumane, combate stresul si are beneficii pentru sanatatea fizica si psihica a oamenilor.

„TU SI RÂSUL inseamna etapa mea imbunatatită ca pedagog, dar mai ales ca om. Umorul m-a sprijinit in momentele cele mai grele din viata mea si am ales sa creez un curs prin care sa impartasesc si cu ceilalti dragul de Actorie, dar, mai ales de Râs si Voie Buna!

„TU” reprezinta pe fiecare dintre noi in fenomenul asta complex numit VIATA, iar „RÂSUL” inseamna relatia pe care o construim si reconstruim cu starea noastra de bine, dar si cu INCREDEREA IN SINE.” (Victoria Dicu)

RÂSUL VESEL sau chiar o anticipare a lui ajuta la:

– eliberarea hormonilor „starii de bine”;

– obtinerea efectului anestezic impotriva durerii;

– eliberarea hormonului de crestere si la cresterea imunitatii;

– scaderea hormonilor de stres;

– confera individului naturalete si autenticitate.

Este rasul una dintre cele mai bune doctorii? Te invitam pe 2 decembrie, de la ora 19.00 la o porție de râs, sa-i descoperim impreună beneficiile!

Fii Bine cu Tine!

Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop: TU ȘI RÂSUL – Reconectarea cu starea de BINE!
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 150 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.