Trauma psihica: Recunoastere si vindecare!
 /   / Trauma psihica: Recunoastere si vindecare!

Trauma psihica: Recunoastere si vindecare!

 

 

Workshop de formare continua

Acest workshop, pe care ISTT il sustine la cererea oamenilor interesati de cel putin doua ori pe an, a devenit, in timp, o emblema a Institutului. Pentru noi, organizarea acestui eveniment este deja o traditie.

Iata cateva informatii importante despre workshop:

Persoanele care au trecut prin experiente traumatice timpurii au un risc de patru ori mai mare de a suferi de boli precum diabetul sau cancerul, arata cercetari recente din domeniul psihotraumatologiei! Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii de ultima ora despre impactul pe care suferinta psihica il are asupra individului, precum si despre capacitatile umane de a face fata evenimentelor dificile din viata, va invitam sa participati la un workshop interactiv de formare continua dedicat traumelor psihice. Evenimentul va da ocazia sa va formati noi deprinderi profesionale necesare in lucrul cu clientii care au trecut prin momente traumatizante, mai ales daca lucrati intr-un cabinet privat, intr-o institutie medicala, sau intr-una de invatamant.

Workshop-ul face parte din seria de evenimente promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT.

Cine poate beneficia de workshop?

Evenimentul se adreseaza, in egala masura, psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor, medicilor, asistentilor sociali, psihopedagogilor, pedagogilor, profesorilor, teologilor. De asemenea, sunt binevenite persoanele preocupate sa caute in interiorul lor alinarea propriilor durerilor sufletesti.

Trainer:

Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut.

Workshop-ul este creditat cu 23 de credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania.

Diana este recunoscuta pentru prelegerile si workshop-urile pe care le sustine in Romania, Germania, Singapore, Australia. Totodata este autoarea unor carti de specialitate foarte apreciate in mediul academic, dintre care cele mai importante sunt “Introducere in psihologia familiei si psihosexologie” si “Traumele familiale si resursele compensatorii”.

 

Urmariti Calendarul Evenimentelor aici si paginile noastre de Facebook https://www.facebook.com/IsttTratamentulTraumei/ si https://www.facebook.com/fiibinecutine/  pentru a afla detalii despre urmatorul workshop “Trauma psihica: recunoastere si vindecare!”

Project details

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne