ISTT is loading!
Articol publicat pe Gandul – „Fii bine cu tine – In cuplu,...
 /   / Articol publicat pe Gandul – „Fii bine cu tine – In cuplu,...

Articol publicat pe Gandul – „Fii bine cu tine – In cuplu, in familie, cu copiii”. Sfaturi pentru românii care vor sa isi imbunatateasca viata

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) din Bucuresti organizeaza in acest sfârsit de saptamâna Conferinta Nationala de Psihotraumatologie, cel mai amplu eveniment din România dedicat traumelor.

Conferinta se desfasoara in 2 si 3 noiembrie, la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii din Bucuresti, si este impartita in doua sectiuni, albastra (pentru expertii din domeniu, atât români, cât si straini) si rosie – pentru oricine doreste sa afle cum sa isi imbunatateasca viata si sa faca fata traumelor, fie moartea cuiva drag, divort, boala etc.

Prima sectiune consta intr-o conferinta de doua zile despre „Trauma si vindecare intr-o comunitate aflata in dificultate”. 16 lectori vor sustine 10 prelegeri interactive si 9 workshop-uri. Printre temele abordate se numara rolul comunitatii in sanatatea individuala, interventia in tulburarea de stres posttraumatic, consecintele evenimentelor traumatice traite in copilarie asupra sanatatii mintale.

Citeste intreg articolul pe: http://www.gandul.info/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne