ISTT is loading!
Articol publicat pe Editura Herald – Conferinta de psihologie si...
 /   / Articol publicat pe Editura Herald – Conferinta de psihologie si...

Articol publicat pe Editura Herald – Conferinta de psihologie si parentaj: Fii bine cu tine si copilul tau va fi bine cu el!

Avem placerea sa te invitam la conferinta cu titlul „Fii bine cu tine si copilul tau va fi bine cu el!”, organizata de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT), adica de o asociatie profesionista si non-profit, formata dintr-o echipa de psihologi bine pregatiti si pasionati, care isi doresc sa vina in sprijinul tau.

Conferinta de anul acesta (aflata la cea de a doua editie) este dedicata in primul rand parintilor si celor care se pregatesc sa devina parinti, dar si celor care sunt preocupati de prevenirea experientelor traumatice din punct de vedere psihologic, de imbunatatirea reactiilor in situatii provocatoare, de crestere a calitatii vietii personale si de familie.

Investeste in educatie, in bunastare emotionala si in viitor! Inscrie-te folosind adresa conferinta@istt.ro si vino pe data de 7 decembrie, de la ora 10:00, la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Soseaua Panduri nr. 90!

Citeste intreg articolul pe: /www.edituraherald.ro

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne