ISTT is loading!
Articol publicat pe Itsy fm Bitsy – Fii Bine cu Tine, de Acum!
 /   / Articol publicat pe Itsy fm Bitsy – Fii Bine cu Tine, de Acum!

Articol publicat pe Itsy fm Bitsy – Fii Bine cu Tine, de Acum!

Pe 4 octombrie, vino la conferinta Fii Bine cu Tine, de Acum! Pentru ca e important sa stii ca daca ti-e bine cu tine si copilului tau ii va fi bine cu el.

Starea de bine a parintilor influenteaza dezvoltarea emotionala si tipurile de emotii pe care le va manifesta si folosi copilul in procesul de relationare cu ceilalti.

Evenimentul organizat de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa faca fata mai bine dificultatilor vietii, cu precadere parintilor care sunt invitati sa inteleaga ca, pentru a-si ajuta copiii sa duca o viata implinita, este necesar sa-si accepte toate trairile si emotiile si, cu atat mai mult, sa participe in mod activ la atingerea si trairea propriei stari de bine.

Printre temele abordate la conferinta Fii Bine cu Tine, de Acum! se numara:

  • strategii pentru a ne accepta propriile vulnerabilitati si pentru a ne descoperi resursele;
  • solutii pentru momentele in care ne simtim neajutorati, lipsiti de putere ori in situatii fara iesire;
  • de ce este divortul o experienta traumatica si cum l-am putea transforma intr-una „sanatoasa” pentru toti cei implicati.

Diana Vasile, presedinta ISTT, spune: „Misiunea Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei este sa contribuie in mod profesionist la imbunatatirea calitatii vietii tuturor celor care traverseaza experiente stresante si traumatizante. De aceea, conferinta „Fii Bine cu Tine, de Acum!” vine in sprijinul celor care doresc sa afle tehnici si strategii de preventie si reparatie a efectelor vizibile si mai putin vizibile ale experientelor dureroase (cum ar fi fricile, vinovatia, blocajele, dificultatile de comunicare, conflictele).”

Citeste intreg articolul pe: http://www.itsybitsy.ro

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne