ISTT is loading!
Articol publicat pe Libertatea – Fii bine cu tine la locul de munca!
 /   / Articol publicat pe Libertatea – Fii bine cu tine la locul de munca!

Articol publicat pe Libertatea – Fii bine cu tine la locul de munca!

„Fii bine cu tine la locul de munca pentru a da randament! Experimentezi de cel putin sase luni o senzatie de epuizare pe care o poti pune pe seama job-ului?

Iti vine greu sa pornesti dimineata catre serviciu din cauza faptului ca simti mai degraba dezgust decât placere când vine vorba de munca? E posibil sa te afli intr-o situatie de hartuire psihologica la locul de munca sau mobbing – cum mai este numit acest fenomen.

Hartuirea psihologica de la serviciu nu ramâne in biroul in care muncesti. Vine cu tine acasa, te insoteste perfid in relatiile cu familia si apropiatii, te stoarce de energie si, mai ales, te pacaleste, dându-ti impresia ca asa e firesc sa te simti atunci când lucrezi mult, când cerintele de la job sunt mari si timpul liber e putin.”

Citeste intreg articolul pe http://www.libertatea.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne