ISTT is loading!
Radu Andreea, EVZ – Fii bine cu tine la locul de munca!
 /   / Radu Andreea, EVZ – Fii bine cu tine la locul de munca!

Radu Andreea, EVZ – Fii bine cu tine la locul de munca!

„Exista o vorba care spune ca „secretul” unei vieti sanatoase e sa „lasi grijile la usa atunci când intri in casa”. Indemnul, atât de simplu in esenta lui, este unul adeseori dificil de urmat.

Câti dintre noi nu si-ar dori sa poata pune deoparte, dupa o zi grea de munca, problemele, disputele cu sefii, presiunea colectivului, deadline-urile etc., atunci când isi revad copiii, familia, atunci când au parte de bine-meritatul timp liber?

Când starea noastra de bine e alterata de viata de la serviciu e posibil sa fim victime ale hartuirii la locul de munca. Cum recunoastem ca o experimentam? Cum facem diferenta intre o senzatie de oboseala justificata, o lipsa de energie motivata si mobbing (asa cum se mai numeste hartuirea psihologica la serviciu)?

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT), in parteneriat cu Facultatea de Psihologie si Ştiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, organizeaza Conferinta cu tema Fii Bine cu Tine la Locul de Munca!

Citeste intreg articolul pe http://www.evz.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne