ISTT is loading!
Articol publicat pe Ring – „Fii Bine cu Tine la Locul de Munca!”,...
 /   / Articol publicat pe Ring – „Fii Bine cu Tine la Locul de Munca!”,...

Articol publicat pe Ring – „Fii Bine cu Tine la Locul de Munca!”, o conferinta despre mobbing si efectele sale

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, in parteneriat cu Facultatea de Psihologie si Ştiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, organizeaza duminica, 20 noiembrie, Conferinta cu tema „Fii Bine cu Tine la Locul de Munca!”.

Conferinta „Fii Bine cu Tine la Locul de Munca!” face parte din seria de conferinte „Fii bine cu tine!”, organizata periodic de ISTT, si se adreseaza in mod egal angajatorilor, angajatilor, psihologilor si specialistilor din domeniul Resurselor Umane. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Psihologie si Ştiintele Educatiei din Bucuresti (Șos. Panduri nr. 90) duminica, 20 noiembrie 2016, incepând cu ora 9.00.

Citeste intreg articolul pe: http://www.ziarulring.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne