“Parenting fluid”, curs pentru parintii care vor sa se reconecteze...
 /  “Parenting fluid”, curs pentru parintii care vor sa se reconecteze...
“Parenting fluid”, curs pentru parintii care vor sa se reconecteze cu sine – mai 2016
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom
  • Irina Tepuru
    psihoterapeut practicant autonom

Diana Vasile, presedintele ISTT, impreuna cu Irina Tepuru, presedintele Asociatiei Romane de Psihoterapie prin Dans si Miscare, sustin un curs inovator, de “Parenting fluid”. Evenimentul este realizat in pateneriat cu Totul despre mame.

“Parentingul fluid este, in viziunea mea, un sistem coerent si flexbil de relatii coordonate de parinte catre copiii sai, bazat pe nevoile de relatie si pe nevoile de autonomie atat ale copiilor, cat si ale parintelui, trecand natural si continuu prin momentele de bine, de armonie, de bucurie, precum si prin momentele de blocaj, tensiune, conflict care apar in relatia parinti – copii”, explica Diana Vasile noul concept de parenting.

Daca esti un parinte preocupat sa descoperi resursele din interiorul tau si sa inveti sa le folosesti cu copilul tau sau daca esti interesat de relatia corp-miscare, atunci “Parenting fluid” ti se adreseaza.

In cadrul cursului sunt folosite jocuri interactive, relationale, tehnici de explorare si constientizare, reconectare cu corpul, exprimare creativa. Potrivit colegei noastre Irina Tepuru, participantii vor beneficia de informatii de ultima ora din neurostiinte, psihoterapie, dezvoltare umana, parenting sau educatie.

Cursul incepe pe 14 mai si este structurat pe cinci module, fiecare modul avand durata de 4 ore. Mai multe informatii despre tematica si inscrieri gasiti aici.


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Vezi evenimentul video
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: “Parenting fluid”, curs pentru parintii care vor sa se reconecteze cu sine – mai 2016
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.