“Relatii sanatoase in viata profesionala si familiala a militarilor”...
 /  “Relatii sanatoase in viata profesionala si familiala a militarilor”...
“Relatii sanatoase in viata profesionala si familiala a militarilor” – octombrie 2014
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom
  • Irina Tepuru
    psihoterapeut practicant autonom

Relatiile fac parte din viata noastra, fie ca vorbim despre cele profesionale ori personale. Ele au potentialul de a ne imbogati viata si de a ne implini dorintele de afectiune, valorizare si recunoastere.

In orice relatie insa, atat profesionala, cat si de familie sau de cuplu, exista uneori situatii dificile, opinii diferite sau momente regretabile. Uneori ne putem simti nesatisfacuti de locul de munca sau in relatia de familie, neapreciati ori implicati in conflicte si tensiuni pe care nu stim cum sa le mai gestionam.

Metoda Constelatia Intentiei sustine promovarea unor relatii sanatoase si ne ajuta sa vedem mai clar conflictele noastre interioare sau interpersonale, pentru a le putea intelege si integra. Prin intermediul acestei metode putem obtine o viziune nemodificata asupra noastra, asupra relatiilor in care suntem implicati si a rolului nostru in ele.

Despre modul de lucru cu metoda Constelatiilor Intentiei:

Persoana care doreste sa-si lucreze constelatia vine cu o problema sau cu o “intentie” conectata cu dificultatile curente din viata sa personala sau profesionala.

Intentia” este o parte a persoanei care isi face constelatia si reprezinta schimbarea pe care aceasta doreste sa o realizeze si de asemenea de unde trebuie sa porneasca pentru a o indeplini. Se aleg membri ai grupului de suport care sa reprezinte parti relevante ale sinelui si membri ai familiei daca este necesar, plasandu-i in spatiul disponibil asa cum cel care isi lucreaza constelatia simte in acel moment. Experientele ‘reprezentantilor’ din constelatie, odata plasati, ofera intotdeauna informatii relevante pentru client in legatura cu problema sa.

Sunt psiholog militar si clinician principal, am participat pentru prima oara la un workshop de Constelatii Familiale in 2006 si de atunci am avut ocazia sa lucrez cu multi facilitatori, straini si romani.

Sunt formata in Constelatii Sistemice cu Jutta ten Herkel si in prezent urmez trainingul avansat de psihotraumatologie multigenerationala cu prof. Franz Ruppert, autorul metodei “Constelatia Intentiei”. Intalnirea cu prof. Ruppert a fost decisiva pentru schimbarea viziunii mele asupra constelatiilor si pentru alegerea acestui mod de lucru.
Va astept cu drag, sa facem impreuna un pas catre o relatie personala sau profesionala sanatoasa!


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Vezi evenimentul video
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: “Relatii sanatoase in viata profesionala si familiala a militarilor” – octombrie 2014
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.