Noi si comunitatea
 /  Noi si comunitatea

IN PREMIERA FILM DOCUMENTAR

Urmareste viata intrauterina a fetilor si impactul perioadei prenatale asupra dezvoltarii umane.

Noi si comunitatea

Peste 300 de persoane au beneficiat de asistenta echipei ISTT incepand cu octombrie 2010 si pana in prezent!

Oameni diferiti, barbati, femei, familii cu copii sau adolescenti, care se confrunta cu diverse probleme au apelat la psihologii nostri pentru a-i ajuta sa depaseasca depaseasca aceste probleme, sa capete incredere, sa le dam un motiv sa zambeasca din nou.
Am venit in ajutorul lor si continuam sa le oferim ajutor psihologic prin sedinte de grup, de suport sau tratament, prelegeri psiho-educationale, psihoterapie si consiliere individuala sau servicii de asistare gratuita.

Echipa noastra tanara de psihologi profesionisti se asigura ca toti cei care primesc ajutor, pleaca cu ceva bun si util pentru viata lor, alinati sau usurati de poveri sau de suferintele emotionale ce atarnau greu in sufletul lor.

Tot pentru publicul larg, ISTT sustine workshop-uri cu frecventa lunara, sustinute de membrii sai sau de profesionisti in consiliere si psihoterapie solidari cu scopurile si valorile noastre. Aceste intalniri vin in intampinarea oamenilor care se confrunta cu trauma psihica si cauta solutii sau ghidaj in situatiile dificile de viata prin informare, constientizare si sustinere autentica. I-am invitat si ii invitam in continuare pe cei care vor sa aduca imbunatatiri diverselor aspecte ale vietii personale sau ale vietii celor dragi de langa ei, sa participe la aceste prelegeri. Ele ofera mai mult decat un suport pentru suferinta emotionala, ofera curaj pentru gasirea resurselor necesare depasirii momentelor dificile.

Primul workshop din acest proiect a avut loc in mai 2010, cu tema “Suferintele propriului corp in familia de origine” si a fost sustinut de Ana Maria Zlataru, psiholog MA, Drd.

A urmat un worshop tinut de Carmen Ragea, cu tema Ce se schimba in urma pierderii unui parinte?”, care a venit in sprijinul unei mai bune intelegeri a experientei pierderii, a suferintei emotionale asociate, prezentand implicatiile pe care le are varietatea contextului in care aceasta provocare apare in viata noastra.

In septembrie Irina Țepuru a sustinut un workshop cu tema „Corpul iti vorbeste. Asculta si intelege”, o invitatie la apropierea de mesajele pe care corpul nostru ni le transmite tot timpul si, mai mult decat atat, la intelegerea lor.

Parteneri

Din dorinta de oferi servicii de calitate, am dezvoltat parteneriate importante cu companii de incredere din Romania.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.