Istt
 /   / Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Workshop...

Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Workshop formare continua – Mobbing-ul – trauma de relatie

Am o veste foarte buna pentru  voi:

in 22-23 ianuarie 2016 vom organiza in cadrul ISTT primul workshop formativ de la noi, pe tema asistarii psihologice a persoanelor hartuite psihologic si discriminate la locul de munca, eveniment creditat de COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania).

Sunt foarte incantata sa sustin acest workshop formativ alaturi de Diana Vasile, un profesionist care mie mi-a ghidat pasii in domeniul interventiei in psihotrauma. Diana este cunoscuta ca fiind nu numai fondatorul si presedintele Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT), un om cu o vasta experienta in lucrul cu trauma (peste 15 ani de practica atat in cercetare cat si in interventie),  ci si pentru prezenta sa de  om cald, autentic, care te inspira prin capacitatea sa de a aduce multa lumina, claritate in acest domeniu al intelegerii si prelucrarii traumei psihice si nu numai.

Citeste intreg articolul pe https://floriandronache.wordpress.com/

Articole Similare


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.