Istt
 /   / Psihoterapeut si psiholog clinician Adriana Cirstei – Solutii PsihoTerapeutice

Psihoterapeut si psiholog clinician Adriana Cirstei – Solutii PsihoTerapeutice

Bine ai venit, cititorule!

Eu sunt Adriana Cirstei. Sunt psihoterapeut si psiholog clinician dar in mod special, sunt un om pasionat de „calatorii” interioare, de sensuri si intelesuri despre sine si lume.

Te invit sa citesti despre mine si serviciile oferite prin Cabinetul Solutii PsihoTerapeutice.

In cateva cuvinte despre mine, pot sa iti spun ca m-au preocupat mereu „de ce-urile” din spatele lucrurilor, comportamentelor si emotiilor. In dezvoltarea mea, m-am format initial in domeniu medical, unde am invatat despre mine, ca imi place sa ma implic cu meticulozitate in activitati, dar ca ma si caracterizeaza deschiderea, intelegerea, colaborarea. Insa, drumul meu spre „raspunsuri”, s-a conturat ulterior.

Am o dubla licenta, in psihologie si sociologie. Am absolvit studii de Master in Psihologie organizationla si resurse umane. Am profesat initial in acest domeniu, dar curiozitatea de a intelege ce ne motiveaza, ce ne tine pe loc, de ce suferim, si cum putem sa construim echilibrul si implinirea, m-a modelat in continuare.

Citeste intreg articolul pe https://solutiipsihoterapeutice.wordpress.com/

Articole Similare


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.