Eveniment: Criza îți șoptește: Fii Bine cu Tine!
 /   / Eveniment: Criza îți șoptește: Fii Bine cu Tine!
Eveniment: Criza îți șoptește: Fii Bine cu Tine!

Eveniment: Criza îți șoptește: Fii Bine cu Tine!

Blog

In perioada 4-6 decembrie va avea loc prima editie a summit-ului Puterea Mintii, eveniment online care isi propune sa dezvaluie mai multe despre ce inseamna Starea de bine, alaturi de o echipa de peste 20 de experti de talie mondiala, profesionisti din mai multe domenii.  

In cadrul summit-ului, Diana Vasile, presedinte ISTT, va sustine prezentarea: Criza îți șoptește: Fii Bine cu Tine! vineri, 4 decembrie 2020, intre 16.00 si 16.50. Evenimentul va fi transmis LIVE.

Intalnirea propusa de Diana te va ghida spre aspecte din tine (capacitati, cunostinte, mecanisme psihice) mai putin cunoscute si, uneori, mai putin folosite constient pentru a traversa situatiile de criza din viata ta cu maximum de castiguri si minimum de pierderi. Vei invata ce inseamna sa fii bine cu tine, ce poti castiga atunci cand pierzi, cand si cum sa infloresti din durere si suferinta. Stiinta este foarte bogata in informatie, asa ca pregateste-te sa o primesti, sa o folosești, sa o impartasesti!

Vezi mai multe despre prezentarea Dianei Vasile aici – https://putereamintii.ro/summit/diana/

Toti participantii care se inscriu din partea ISTT si folosesc codul Discount ISTT beneficiaza de o reducere de 20% din costul total al biletului, valabil pentru participarea la intreg summit-ul, timp de 3 zile. Poti opta pentru varianta LIVE (187 RON, acces doar la sesiunile din perioada 4-6 decembrie) sau pentru varianta Premium (247 RON, acces la sesiunile LIVE, precum si acces nelimitat pentru inregistrarile video si audio). Detalii despre inscriere, pe link-ul urmator – https://www.putereamintii.ro/summit/

Iti multumim si te asteptam!

Fii Bine cu Tine,

Echipa ISTT

Articole Similare


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.