Istt
 /   / Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Workshop...

Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Workshop mobbing – martie 2017 Bucuresti

A trecut deja un an de la prima editie a workshop-ului (in)formativ pe tema hartuirii psihologice la locul de munca propus de ISTT.

Pentru ca entuziasmul participantilor din 2016 a fost mare, asa cum am promis, reluam acest program. In data de 31 martie – 1 aprilie voi avea placerea de a reveni alaturi de psihoterapeut si presedinte ISTT – Diana Vasile, cu propunerea de a ne uita impreuna la un fenomen care nu mai este deja tabu, despre care a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai mult.

Citeste intreg articolul pe https://floriandronache.wordpress.com/

Articole Similare


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.