Istt
 /   / Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Interventia...

Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Interventia adultilor in situatiile de bullying (violenta scolara)

Aici poate fi gasita emisiunea „Tot ce conteaza – cine voi fi” la care am participat la TVR1 pentru a atrage atentia asupra fenomenului de bullying (violenta in scoala). In masura in care va intereseaza subiectul, dati click pe editia din data de 20.10.2015 pentru a vedea inregistrarea.

http://www.tvrplus.ro/editie-tot-ce-conteaza-380945

Iar mai jos, cateva lucruri care n-au mai incaput in emisiune dar mi-as fi dorit sa le pot puncta.

Cum e mai bine sa reactionam, in calitate de PARINTE, cand copilul nostru vine agresat acasa?
  • FII ATENT LA SEMNELE BULLYING-ULUI

Multi copii se tem sa recunoasca sau le e rusine sa spuna ca au fost abuzati. Daca vedem urme de lovituri pe corpul sau, lucruri personale deteriorate sau distruse (carti / caiete / telefon / ghiozdan etc), incepe sa aiba cosmaruri noaptea, e tacut, trist, i se modifica pofta de mancare, atunci e foarte important sa il incurajam sa vorbeasca sa aflam ce s-a intamplat.

Citeste intreg articolul pe https://floriandronache.wordpress.com/

Articole Similare


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.