Istt
 /   / Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Este posibil...

Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Este posibil sa ai angajati fericiti la locul de munca?

Am gasit pe site-ul cariereonline.ro un articol interesant pe care vreau sa vi-l impartasesc:

„Ce sa faci ca sa ai angajati fericiti?”

  1. Accentul pus pe realizari duce la o mai mare apreciere a jobului. Managerii trebuie sa faca mai multe eforturi pentru a-i chestiona si afla de la angajati care sunt realizarile lor decat sa se concentreze mereu pe greseli si nerealizari. Intrebarile referitoare la realizari intr-o intalnire de grup incurajeaza recunoasterea in randul colegilor si exprimarea gratitudinii.
  2. Noile experiente de viata au impact mai mare decat recompensele materiale. O calatorie cu balonul cu aer cald, un curs de degustare de vinuri sau o vacanta in Italia provoaca, de obicei, mai multa fericire decat cheltuirea unei sume de bani comparabile sau a acordarii de produse.
  3. Frecventa recompenselor e mai importanta ca dimensiunea lor. Un feedback pozitiv frecvent, dar de mici dimensiuni ii va tine mai mult timp fericiti pe oameni decat o recompensa mare, dar rara.

Citeste intreg articolul pe https://floriandronache.wordpress.com/

Articole Similare


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.