Istt
 /   / Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Eu pentru...

Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Eu pentru cine muncesc?

Titlul acestui articol este si titlul prelegerii pe care Diana Vasile,  psihoterapeut  si presedinte ISTT a sustinut-o in cadrul conferintei „Fii bine cu tine la locul de munca” din 20.11.2016.

Este o intrebare pe care mai devreme sau mai tarziu ar fi benefic pentru fiecare dintre noi sa ne-o adresam. Evident, cu cat o facem mai de timpuriu cu atat vom avea sansa sa constientizam aspecte importante despre munca in viata noastra ca una dintre formele principale de activitate din viata de adult. Care sunt capcanele pe care mi le intind (altii sau eu insumi) in acest angrenaj al muncii?! Ce nevoi imi satisfac prin munca? Cum am invatat sa apreciez munca?

Citeste intreg articolul pe https://floriandronache.wordpress.com/

Articole Similare


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.