Istt
 /   / Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – La multi...

Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – La multi ani, copii! pentru voi – Heroes – Mans Zelmerlow

 

A trecut 1 iunie si i-am sarbatorit pe ei – copiii din vietile noastre care ne aduc atatea bucurii si implinire.

As dori sa le urez „La multi ani!” copiilor de pretutindeni cu indemnul de a se bucura de aceasta perioada din viata din plin si de a nu permite sa le intunece nimic seninatatea vietii lor.

Si, pentru ca, din 2014 incoace am fost mai aproape de copiii din scolile gimnaziale prin proiectul „Aleg sa ma implic. STOP bullying!”, as vrea, celor cateva sute de elevi pe care i-am cunoscut la workshop-urile si seminariile tematice, sa le fac o dedicatie speciala: melodia Heroes – Mans Zelmerlow – castigatorul Eurovisionului din anul acesta.

Citeste intreg articolul pe https://floriandronache.wordpress.com/

Articole Similare


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.