Istt
 /   / Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Conferinta...

Psihoterapeut si consilier psihologic Flori Andronache – Conferinta final de proiect „Aleg sa ma implic. STOP Bullying!”- 27.03.2015

Cu bucurie va invitam la Conferinta organizata cu prilejul finalizarii proiectului „Aleg sa ma implic. STOP bullying!”, vineri, 27.03.2015.

Pentru detaliile organizatorice, va rog sa accesati link-ul de mai jos: Comunicat_conferinta_final_AlegSaMaImplic_STOPBullying

Fie in calitate de parinte, fie in cea de elev sau de profesor ori consilier scolar sau pur si simplu de om interesat de problematica hartuirii in scoala, participand la acest eveniment putem avea ocazia sa ne apropiem de o realitate sensibila, poate chiar dureroasa din viata de elev.

In acest sens, ne vor fi aproape, persoanele abilitate in domeniu pentru a aduce un plus de cunoastere si clarificare asupra problematicii bullying-ului dar si elevii actori implicati voluntar in proiect care vor pune inca o data in scena piesa „STOP bullying” – va veti indragosti de ei, va garantez, sunt adorabili.

Citeste intreg articolul pe https://floriandronache.wordpress.com/

Articole Similare


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.